Despre noi

Asezat intr-o zona pitoreasca din Maramures, cu o calitate deosebita a aerului, la poalele muntelui Gutai si la marginea rezervatiei naturale "Creasta Cocosului", CLUBUL DE LA MARA isi propune realizarea unor programe de crestere a calitatii vietii, prin protejarea si imbunatatirea starii de sanatate si energie a oamenilor cat si prin protejarea mediului inconjurator.

In acest sens, in cadrul Clubului se realizeaza programe de detoxifiere si relaxare cu o durata de 6 si 13 zile, capacitatea maxima de cazare a centrului fiind de 8 persoane. Programele sunt coordonate de Dr. Adrian Danciu, expert in nutritie si detoxifiere, cu o experienta profesionala de peste 20 de ani, participant la studii de formare internationale, membru intr-o serie de asociatii si federatii de specialitate.

In cadrul programelor derulate de catre noi, se realizeaza o determinare a parametrilor starii generale de sanatate, se urmareste un program zilnic atent compus si monitorizat, se participa la o serie de seminarii care sa permita fiecaruia dintre participanti cunoasterea principiilor de baza in alimentatia sanatoasa, iar la final, se face o evaluarea a functiilor diferitelor sisteme ale organismului (cu evidentierea efectelor benefice ale programului parcurs) si se emit o serie de recomandari.

Zona in care se afla “Clubul de la Mara” este o zona cu un potential turistic foarte ridicat, ce permite pe langa participarea la programele de detoxifiere, o evadare in natura si cunoasterea traditiilor locale. MARAMURESUL istoric isi intinde salba de asezari pitoresti de-a lungul vailor: Mara,Cosau, Iza, Viseu si a afluentilor acestora.

Datorita structurii sale geografice, Maramuresul dispune de peste 100 izvoare minerale, lacuri alpine si glaciare, tauri, lacuri de prabusire si saline. Mara-Cosau-Creasta Cocosului - prima zona ecoturistica acreditata de Uniunea Europeana, este o zona specifica din Maramures, avand 7 arii naturale protejate, sate traditionale si biserici din lemn, care fac parte din Patrimoniul UNESCO.